Welkom op de site van Fit & Vitaal Coaching. U bent van harte welkom om rond te kijken. Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof tot eind november 2017. Wenst u na die tijd een afspraak dan kunt u mij hierover berichten en neem ik eind november met u contact op. Monique Moor.

Over mijzelf

Monique Moor

Achtergrond

20160611_103952-190x300 Over mijzelf
Tijdens mijn opleiding Medische Biologie aan de Hoge School Rotterdam werd voor mij duidelijk dat mijn toekomst niet in het laboratorium lag. Ik wilde een direct contact met mensen. Mensen begeleiden en helpen. Hier en nu, en niet mogelijk ergens in de toekomst.

Ik kwam bij een Arbodienst terecht. Daar heb ik in twaalf jaar tijd veel ervaring op gedaan in het individueel begeleiden van mensen. Daarnaast heb ik mij bezig gehouden met adviseren, trainen en coachen van leidinggevenden, personeelsmanagers en HRM. Dit alles ondersteund door verschillende interne en externe opleidingen en cursussen:

  • Psychodynamica
  • Coaching
  • Communicatie
  • Stromingen in de Psychologie en Ontwikkelingspsychologie
  • Effectief leidinggeven

Inspiratie

Door de jaren heen ben ik mij gaan afvragen wat ik wil met mijn toekomst. Het welbekende ´Wie ben ik? En wat wil ik worden?´. Ik ben aan de slag gegaan met mijn persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

In 2007 ben ik vanuit mijn passie gestart met Fit & Vitaal Coaching. Een praktijk in de eerste instantie gericht op gezondheidscoaching. Maar Fit & Vitaal zijn is veel breder dan dat. Persoonlijk, maar ook in organisaties, in families, kortom: in alle systemen die ons leven vormen. Dit heeft mij ertoe doen besluiten mijn bedrijf anders en breder neer te zetten tot wat het nu is.