fbpx
De kracht van communiceren: Luister je wel naar me?

De kracht van Communiceren (workshop)

We zijn gewend steeds hetzelfde patroon te volgen in conflicten en discussies. Zowel privé als ook zakelijk. Maar wat als we dat nu eens anders gaan doen? Wat doet dat met jou en met de ander? En sterker nog, wat als je uit het hele conflict kan blijven en elkaar daarbij nog eens beter gaat begrijpen? Dat kan in deze workshop over de kracht van communiceren!

Ik heb gelijk; kracht van communiceren workshop Fit & Vitaal CoachingIn deze workshop leer je op een leuke doeltreffende manier je patronen in te zien én te doorbreken. We maken onder andere gebruik van een simpel toepasbaar communicatiemodel (Axenroos) die heel inzichtelijk maakt wat er gebeurt als je bijvoorbeeld de irritatie al voelt opkomen bij de manier waarop je partner iets aan je vraagt of als je weer in discussie komt met je collega of klant. Het geeft de mogelijkheid om bewust te kiezen om het anders te doen. Daarbij zie je gelijk wat dat doet met de ander.

Voor wie

Voor iedereen die beter wil communiceren, vooral in contact met de ander. Je kan alleen of samen aan deze workshop deelnemen. Jong en oud. Zowel voor persoonlijke al zakelijke doeleinden.

Kosten en aantal deelnemers

De kosten zijn 40 euro per persoon (inclusief koffie en thee). De workshop gaat door bij 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Waar en wanneer

Er staan momenteel 2 nieuwe workshops gepland. Zaterdag 25 mei en 6 juli beide van 13:00 uur tot 16:30 uur. De workshops vinden plaats op de Industrieweg 82W in Berkel en Rodenrijs.

Heb je interesse, schrijf je dan in via deze link: 

Zakelijk De kracht van Communiceren inzetten?

Ook zakelijk kan de workshop De Kracht van Communiceren worden ingezet. Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten verzoek ik u contact met mij op te nemen. Graag bespreek ik dan wat de wensen zijn en zal ik een offerte opstellen.

Ik schrijf mij in voor de workshop op datum:
25 mei 20196 juli 2019