fbpx

De Kracht van Communiceren

De kracht van communiceren: Luister je wel naar me?

De kracht van Communiceren (masterclass)

Ik heb gelijk; De Kracht van Communiceren workshop Fit & Vitaal Coaching

We zijn gewend steeds hetzelfde patroon te volgen in conflicten en discussies. Zowel privé als ook zakelijk. Maar wat als we dat nu eens anders gaan doen? Wat doet dat met jou en met de ander? En sterker nog, wat als je uit het hele conflict kan blijven en elkaar daarbij nog eens beter gaat begrijpen? Dat kan in deze masterclass over De Kracht van Communiceren!

In deze masterclass leer je op een leuke doeltreffende manier je patronen in te zien én te doorbreken. We kijken naar wat je zegt, hoe je het zegt, maar óók wat de ander zegt en doet. En wat dit dan weer met jou doet.

We maken onder andere gebruik van een simpel toepasbaar communicatiemodel (Axenroos) die heel inzichtelijk maakt wat er gebeurt. Bijvoorbeeld als je de irritatie al voelt opkomen bij de manier waarop je partner iets aan je vraagt of als je weer in discussie komt met je collega of klant. Het geeft de mogelijkheid om bewust te kiezen om het anders te doen. Daarbij zie je gelijk wat dat doet met de ander.

Voor wie

Voor iedereen die beter wil communiceren. Met je partner, je familie, kinderen, collega’s, baas. Iedereen in je omgeving. Je kan alleen of samen aan deze masterclass deelnemen. Jong en oud. Zowel voor persoonlijke als zakelijke doeleinden.

Kosten en aantal deelnemers

De kosten zijn 35 euro per persoon (inclusief koffie en thee). De masterclass gaat door bij 5 tot maximaal 8 deelnemers.

Waar en wanneer

De masterclasses vinden plaats op de Industrieweg 82W in Berkel en Rodenrijs.

De onderstaande data is een masterclass gepland:

  • Zaterdagochtend 16 novermber 2019 van 09:00 uur tot 12:00 uur
  • Zaterdagochtend 18 januari 2020 van 09:00 uur tot 12:00 uur
  • Dinsdagavond 3 maart 2020 van 19:30 uur tot 22:30 uur

Heb je interesse, schrijf je dan hieronder in.

Zakelijk De kracht van Communiceren inzetten?

Ook zakelijk kan de masterclass De Kracht van Communiceren worden ingezet. Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten kunt u mailen naar m.moor@fitenvitaalcoaching.nl . Graag bespreek ik dan wat de wensen zijn en zal ik een offerte voor u opstellen.

Inschrijven

Ik schrijf mij in voor de masterclass op datum:
16 november 201918 januari 20203 maart 2020

Ik ontvang graag tips en informatie, en blijf op de hoogte van andere masterclasses en trainingen