fbpx
  • Demo Image
  • Demo Image

De kracht van communiceren (workshop)

We zijn gewend steeds hetzelfde patroon te volgen in conflicten en discussies. Zowel privé als ook zakelijk. Maar wat als we dat nu eens anders gaan doen? Wat doet dat met jou en met de ander? En sterker nog, wat als je uit het hele conflict kan blijven en elkaar daarbij nog eens beter gaat begrijpen? Dat kan in deze workshop over de kracht van communiceren!

Ik heb gelijk; kracht van communiceren workshop Fit & Vitaal CoachingIn deze workshop leer je op een leuke doeltreffende manier je patronen in te zien én te doorbreken. We maken onder andere gebruik van een simpel toepasbaar communicatiemodel (Axenroos) die heel inzichtelijk maakt wat er gebeurt als je bijvoorbeeld de irritatie al voelt opkomen bij de manier waarop je partner iets aan je vraagt of als je weer in discussie komt met je collega of klant. Het geeft de mogelijkheid om bewust te kiezen om het anders te doen. Daarbij zie je gelijk wat dat doet met de ander.

Voor wie

Voor iedereen die beter wil communiceren, vooral in contact met de ander. Je kan alleen of samen aan deze workshop deelnemen. Jong en oud. Zowel voor persoonlijke al zakelijke doeleinden.

Kosten en aantal deelnemers

De kosten zijn 40 euro per persoon (inclusief koffie en thee). De workshop gaat door bij 6 tot maximaal 8 deelnemers.

Waar en wanneer

Data geplande workshops: 17 november 2018, 26 januari 2019 of 16 maart 2019

Tijd: 13:00 uur tot 16:30 uur

Locatie: Industrieweg 82 W in Berkel en Rodenrijs

Interesse?

Heb je interesse, meld je dan nu aan via onderstaande knop.

Aanmelden

Zakelijk De kracht van Communiceren inzetten?

Ook zakelijk kan de workshop De Kracht van Communiceren worden ingezet. Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten verzoek ik u contact met mij op te nemen. Graag bespreek ik dan wat de wensen zijn en zal ik een offerte opstellen.