fbpx

Fit & Vitaal Coaching: nieuwsbrief november 2017

Nieuwsbrief Fit & Vitaal Coaching November 2017

Geboortenieuws

Op 5 september is mijn prachtige zoon Tim geboren. Tim doet het heel goed en is een rustig mannetje. Tijd voor mama om weer aan het werk te gaan. Vanaf eind november zal ik daarom weer starten met mijn eerste sessies.
De tijden van de sessies zullen iets veranderen dan je mogelijk gewent bent. Vanaf december zit het er als volgt uit:

  • Woensdag ochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur
  • Woensdag avond van 19:30 uur tot 21:00 uur
  • Eens per 2 weken op vrijdag ochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur
  • Eens per 2 weken op zaterdag ochtend van 09:00 uur tot 12:15 uur

Groepssessies vinden vooralsnog plaats op maandag avond.

De eerste sessies in november en december zullen op andere tijden plaatsvinden. Wil je meer informatie hierover dan verneem ik het graag. De cliënten die hebben aangegeven voor mijn verlof na mijn verlof vervolg te willen danwel geïnformeerd te willen worden, ontvangen de data en tijden via een aparte mail.

Zwangerschap en pril ouderschap begeleiding

Vanaf januari start ik naast de psychodynamische coaching en relatietherapie ook met coaching/therapie speciaal gericht op (aankomende) moeders en relatietherapie gericht op stellen die een kindje verwachten danwel net hebben. Dit zal zowel individuele coaching/therapie zijn van (aankomende) moeders als groepssessies, en coaching/therapie van stellen.

Stoppen met Roken

Ook start ik per januari met coaching/therapie gericht op het stoppen met een van de nog meest voorkomende verslavingen: Roken.

Veel van de technieken die ik gebruik zijn namelijk geschikt om te werken aan het stoppen met roken. Een combinatie van inzicht krijgen van wat roken voor je betekend tot het aanpakken van de trigger momenten. Je kunt denken aan methoden als hypnotherapie, NLP en EMDR.

Ben je nieuwsgierig en wil je de strijd aangaan om echt te stoppen met roken, of ken je iemand die dit misschien wil, stuur me dan een mailtje dan krijg je meer informatie.

Prijsverhoging en betaling

Er zal dit jaar niets meer veranderen aan mijn tarief. En ook in 2018 blijft mijn tarief ongewijzigd.

Deze tarieven zijn:

  • 75 euro voor een intake
  • 65 euro per uur voor een individuele sessie
  • 95 euro per relatietherapie sessie

Nieuw zijn de groepssessies voor (aankomende) moeders. Deze zullen voor 5 avonden van 1,5 uur 100 euro bedragen.

Wat betreft de betalingen zal er wel iets gaan wijzigen. Regelmatig heb ik gemerkt dat meerdere mensen de factuur vergeten te betalen. Tot op heden werd vervolgens elke week een herinnering verstuurd vanuit mijn facturatie programma. Vanaf heden zal ik na versturing van elke factuur ook een betaalverzoek versturen vanuit mijn ING app. Deze ontvang je in je whatsapp. Door simpelweg op de link te klikken kan je de betaling via je eigen betalings app voldoen of via IDEAL overmaken.

Samenwerking

Mijn praktijkruimte op de Industrieweg wordt ook gebruikt door 2 collega’s. Graag stel ik ze hier even aan jullie voor:

Schatkist Kindercoaching

Monique Scheffer Schatkist kindercoachingIk ben Monique Scheffer. Ik begeleid sterke gevoelige jongens en meiden van 7 tot 15 jaar. De meeste kinderen die bij mij komen zitten al een tijdje niet zo lekker in hun vel. Ze voelen zich vaak onzeker, angstig, buitengesloten, hebben veel last van boosheid, hun gevoeligheid, vinden het lastig om vrienden te maken, of trekken zich het lot van anderen erg aan. Dit komt meestal naar de oppervlakte wanneer ze in een sociale omgeving zoals school komen. Ze gaan zich in die omgeving aanpassen. Het gevolg is dat ze weinig eigenwaarde ontwikkelen en in verwarring kunnen raken. Zelfkennis Ik begeleid deze kinderen om zichzelf beter te leren kennen, hun kwaliteiten te ontdekken en leer ze vaardigheden zodat ze in dagelijkse situaties vanuit hun eigen kracht en met meer plezier en ontspanning weer verder kunnen in hun ontwikkeling.

Educatie voor ouders Hun ouders help ik om belevingswereld van hun zoon of dochter beter te begrijpen en geef hen educatie hoe zij hun kind bij alledaagse en lastige situaties kunnen helpen zodat er weer rust binnen het gezin is.

Wil je graag begeleiding. Neem dan contact op voor een oriëntatiegesprek. http://www.schatkistkindercoaching.nl/contact/

Hartelijke groet, Monique Scheffer Kindercoach

van buik tot baby HypnoBirthing LansingerlandMijn naam is Esther Hut. Ik ben zwangerschapsdocent en geeft de alom bekende HypnoBirthing®-cursus vanaf november in Berkel en Rodenrijs.

Ouders krijgen in 5 bijeenkomsten veel praktische informatie over de zwangerschap en de geboorte van hun kindje en leren waarom en hoe ze snel in een diepe ontspanning kunnen komen waardoor de bevalling soepeler kan verlopen. Ook komen er ademhalingstechnieken aan bod en geboorteposities net als het maken van een geboorteplan.

Na de 5 lessen gaan ouders goed voorbereid, vol vertrouwen en in hun kracht de geboorte van hun kindje tegemoet. Zodat ze met een goed gevoel terug kunnen kijken op een mooie start van het leven van hun kind.

www.hypnobirthing-lansingerland.nl

Hartelijke groet, Esther Hut

 

Artikel delen?