fbpx

Gastenboek

19 berichten.
Saroja schreef op 05/01/2017:
Voordat wij bij Monique kwamen stond onze relatie op het punt van instorten, door vele gebeurtenissen wisten wij zelf niet meer hoe we hier uit moesten komen. Monique heeft ons geholpen door ons weer dichter bij elkaar te brengen. Ze heeft ons het zetje gegeven wat wij nodig hadden en zelf niet konden vinden! Monique is een hele fijne vrouw, begrijpt je ook echt en doet er ook wat mee! Wij zijn haar zeer dankbaar!
Wilma van Hulst schreef op 08/12/2016:
Enige jaren geleden met een burn-out thuis gezeten. Met behulp van een psycholoog problemen een plek kunnen geven en weer vrij snel aan het werk gegaan. In de loop van de jaren toch weer tegen wat blokkades opgelopen. Een jaar geleden de beslissing genomen om toch maar weer hulp te zoeken. Na een zoektocht op internet bij Monique uitgekomen. De omschrijving op de website sprak mij erg aan. Doordat er diverse verschillende technieken werden omschreven had ik zo iets van: er zal vast iets voor mij bijzitten. Aanpakken waar ik op dat moment tegenaan liep. Kijken naar het heden en niet het verleden. In de loop van een jaar zijn diverse technieken de revue gepasseerd. Bij elke situatie kijken naar welke techniek het beste bij mij past. Na ongeveer drie kwart jaar kwam een "aha" moment en viel alles (de rode draad) op zijn plek. Ik had zeker niet gestaan waar ik nu sta zonder de hulp van Monique. Zeker in mijn werk, rust gevonden en handvaten gekregen om met nieuwe stress situaties om te gaan.
Martine schreef op 29/09/2016:
Begin van dit jaar hebben mijn man en ik war sessies bij Monique gevolgd. We voelden ons al snel op ons gemak en konden makkelijk ons verhaal kwijt. De "huiswerk"opdrachten waren goed in te passen en maakten ons bewust van onze valkuilen . Wij zijn erg tevreden met de begeleiding!
CS schreef op 18/01/2016:
Mede door middel van Monique haar luisterende oor, tips, huiswerkopdrachten en diverse methodes en technieken is mijn gedachtegang weer een stuk positiever! Ook bewustwording van bepaalde situaties is een stuk verbeterd. Ik zal Monique aan iedereen aanraden!
Carlo schreef op 13/12/2015:
Er waren niet veel sessies nodig met Monique om bij mijn doelen uit te komen. Duidelijke huiswerkinstructie via mail na een bezoek. Monique is een een echte aanrader!
RR schreef op 10/06/2015:
heb eind 2014/begin 2015 een aantal sessies met Monique gehad. Zonder teveel in detail te willen treden komt het er op neer dat ik collega's niet op de juiste manier benaderde volgens mijn manager. In de sessies hier uitvoerig met Monique over gesproken, o.a. aan de hand van voorbeelden. De technieken die ze me aanreikte om gesprekken anders te voeren (bijv. met de axenroos), rust in de gesprekken te brengen enz. hebben me enorm geholpen. Als ik in de toekomst (hopelijk niet) nog eens met een issue op communicatief of psychisch gebied zit, zal ik zeker weer contact met Monique opnemen
Louisa schreef op 06/05/2015:
Vanaf het eerste moment bij Monique voelden we ons bij haar op ons gemak. Ze creëert een veilige omgeving waarin wij het middelpunt waren en we onze en eigen en elkaars grenzen konden verkennen. Keer op keer legde ze haar vinger op de zeker plek , in heldere woorden met respect en rust. Naast de praktische tips gaf ze ook opdrachten mee voor thuis, zo kregen we handvatten om weer tuis een gesprek met elkaar aan te gaan. Uiteindelijk hebben mijn partner en ik elkaar beter leren kennen en is onze relatie een stuk veerkrachtiger geworden. We kunnen elkaar weer bereiken en herkennen de patronen. Monique liet in het begin merken dat wij er wel uit zouden komen, en dat vertrouwen gaf onszelf ook de bevestiging dat het zou gaan lukken. Monique heeft ons vertrouwen en gereedschappen gegeven, en we zijn onwijs blij dat ze ons hierin begeleid heeft.
VZN schreef op 08/02/2015:
Meerdere sessies bij Monique gevolgd. Ze gaat op open en analytische wijze te werk en heeft een uitgebreide 'trucendoos' waar zoveel verschillende technieken in zitten dat deze haast onuitputtelijk lijkt. Erg fijn wanneer je zelf niet weet hoe ergens mee om te gaan, Monique heeft altijd verschillende benaderingswijzen paraat. Dit in combinatie met haar prettige persoonlijkheid, maken haar mijn inziens een zeer deskundige en effectieve coach.
Jan schreef op 27/12/2014:
ik ben bij Monique terecht gekomen via een collega van mij.ik heb meerdere sessies gevolgd omdat ik nogal een kort lontje heb(soms geen) ik heb er echt baat bij gehad door de oefeningen te gebruiken die ik meekreeg als huiswerk. ik ben tevens ook met mijn vriendin bij haar geweest voor 3 sessies in relatietherapie. we hebben elkaar echt gevonden en gaan over 2 maanden zelfs trouwen! als je open staat voor de methodes die toegepast worden heb je er zeker te weten baat bij. ik stond onzeker in het leven en heb het laatste jaar veel meegemaakt door er met Monique rustig over te praten ben ik in rustiger vaarwater gekomen. waardoor het op me werk en prive met 10 stappen vooruit gegaan ben.
KdS schreef op 09/11/2014:
Monique heeft mij zelf door verschillende methodes, met name door het visualiseren laten inzien dat mijn huidige baan niet meer bij mij past. Door hier zelf achter te komen bracht dit mij veel rust en werden er tegelijkertijd ook andere deuren geopend waardoor ik volgend jaar met heel veel zin aan een nieuwe baan ga beginnen. Natuurlijk blijf ik de dingen die ik geleerd heb in de praktijk brengen zowel in mijn nieuwe baan als in mijn privé leven, het blijft tenslotte een leerproces waar je soms je hele leven mee bezig bent. Ik ben blij dat ik dit proces met Monique heb doorlopen, het was voor mij precies de juiste match qua persoon en methodes

Laat hier je bericht achter voor het Gastenboek van Fit & Vitaal Coaching!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Fit & Vitaal Coaching houdt het recht om berichten te niet te publiceren.

NB: Uw gegevens zijn veilig bij Fit & Vitaal Coaching. Meer informatie hierover vindt u in het Privacybeleid op deze website.