fbpx

Gastenboek

Gastenboek

25 berichten.
Vera schreef op 10/10/2019:
Ik kwam bij Monique met een aantal dingen die mij niet zo lekker zaten. Het mooie van ouder worden vind ik dat ik bewuster van mijzelf word en daarin zag ik dat ik moeite had met een aantal relaties in mijn leven. Ook was grenzen stellen aan mijzelf en aan anderen iets wat ik moeilijk vond. Monique heeft me geholpen samen naar die relaties en situaties te kijken. Het heeft mij sterker gemaakt en mij geholpen mijn eigen krachten beter te zien. Ik zou Monique zeker aanraden, een kundige vrouw en het voelde al snel vertrouwd. Mocht het nog eens nodig zijn kom ik zeker bij haar terug.
Joslyn schreef op 29/07/2019:
Review naar aanleiding van de training Wie ben ik?! 'Na een zwaar jaar ben ik Fit & Vitaal Coaching gaan volgen. Zowel Monique als Rogier laten mij naar de toekomst kijken, wat wil IK, en het verleden achter mij te laten. En wie ben ik, wat kan ik. Ik heb de coaching als zwaar maar prettig en leerzaam ervaren.' Joslyn
Jules schreef op 28/07/2019:
Review naar aanleiding van de training Wie ben ik?! 'Een prettige training waarbij je wordt uitgedaagd om te ontdekken wie jij bent. In veiligheid en met hulp van trainers en jouw dierbaren. Super.' Jules
Jeroen schreef op 16/07/2019:
Ik heb een aantal sessies bij Monique gehad. Eerst samen met mijn (ex)vrouw om te proberen samen verder te gaan, maar nadat dit toch niet mogelijk bleek heeft Monique mij erg goed geholpen om zelf de draad weer op te pakken en praktische tips mee te krijgen voor de toekomst. Erg fijne en persoonlijke aanpak. Legt absoluut geen woorden in de mond en respecteert de situatie en persoon door zelf tot inzichten te laten komen. Nogmaals dank!
Daphne schreef op 09/01/2019:
Mijn man en ik hebben onlangs een aantal sessie’s gehad bij Monique. Mijn man twijfelde aan zijn gevoel voor mij en daarover zijn wij in gesprek gegaan. Door het luisterend oor en de juiste opdrachten van Monique zijn wij weer nader tot elkaar gekomen en gaan wij de toekomst weer goed en samen tegemoet! Monique, dank voor jouw hulp!
Jules schreef op 19/12/2018:
Op dit moment ben ik nog met een traject bezig om oude pijn een plek te geven en naar voren te bewegen. Monique weet mij in mijn kracht te zetten en mij in te laten zien waar ik goed in ben. Ik ben echt enorm blij met haar persoonlijke, eerlijke en directe aanpak.
Saroja schreef op 05/01/2017:
Voordat wij bij Monique kwamen stond onze relatie op het punt van instorten, door vele gebeurtenissen wisten wij zelf niet meer hoe we hier uit moesten komen. Monique heeft ons geholpen door ons weer dichter bij elkaar te brengen. Ze heeft ons het zetje gegeven wat wij nodig hadden en zelf niet konden vinden! Monique is een hele fijne vrouw, begrijpt je ook echt en doet er ook wat mee! Wij zijn haar zeer dankbaar!
Wilma van Hulst schreef op 08/12/2016:
Enige jaren geleden met een burn-out thuis gezeten. Met behulp van een psycholoog problemen een plek kunnen geven en weer vrij snel aan het werk gegaan. In de loop van de jaren toch weer tegen wat blokkades opgelopen. Een jaar geleden de beslissing genomen om toch maar weer hulp te zoeken. Na een zoektocht op internet bij Monique uitgekomen. De omschrijving op de website sprak mij erg aan. Doordat er diverse verschillende technieken werden omschreven had ik zo iets van: er zal vast iets voor mij bijzitten. Aanpakken waar ik op dat moment tegenaan liep. Kijken naar het heden en niet het verleden. In de loop van een jaar zijn diverse technieken de revue gepasseerd. Bij elke situatie kijken naar welke techniek het beste bij mij past. Na ongeveer drie kwart jaar kwam een "aha" moment en viel alles (de rode draad) op zijn plek. Ik had zeker niet gestaan waar ik nu sta zonder de hulp van Monique. Zeker in mijn werk, rust gevonden en handvaten gekregen om met nieuwe stress situaties om te gaan.
Martine schreef op 29/09/2016:
Begin van dit jaar hebben mijn man en ik war sessies bij Monique gevolgd. We voelden ons al snel op ons gemak en konden makkelijk ons verhaal kwijt. De "huiswerk"opdrachten waren goed in te passen en maakten ons bewust van onze valkuilen . Wij zijn erg tevreden met de begeleiding!
CS schreef op 18/01/2016:
Mede door middel van Monique haar luisterende oor, tips, huiswerkopdrachten en diverse methodes en technieken is mijn gedachtegang weer een stuk positiever! Ook bewustwording van bepaalde situaties is een stuk verbeterd. Ik zal Monique aan iedereen aanraden!

Laat hier je bericht achter voor het Gastenboek van Fit & Vitaal Coaching!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Fit & Vitaal Coaching houdt het recht om berichten te niet te publiceren.

NB: Uw gegevens zijn veilig bij Fit & Vitaal Coaching. Meer informatie hierover vindt u in het Privacybeleid op deze website.