fbpx

Gastenboek

Gastenboek

22 berichten.
Jeroen schreef op 16/07/2019:
Ik heb een aantal sessies bij Monique gehad. Eerst samen met mijn (ex)vrouw om te proberen samen verder te gaan, maar nadat dit toch niet mogelijk bleek heeft Monique mij erg goed geholpen om zelf de draad weer op te pakken en praktische tips mee te krijgen voor de toekomst. Erg fijne en persoonlijke aanpak. Legt absoluut geen woorden in de mond en respecteert de situatie en persoon door zelf tot inzichten te laten komen. Nogmaals dank!
Daphne schreef op 09/01/2019:
Mijn man en ik hebben onlangs een aantal sessie’s gehad bij Monique. Mijn man twijfelde aan zijn gevoel voor mij en daarover zijn wij in gesprek gegaan. Door het luisterend oor en de juiste opdrachten van Monique zijn wij weer nader tot elkaar gekomen en gaan wij de toekomst weer goed en samen tegemoet! Monique, dank voor jouw hulp!
Jules schreef op 19/12/2018:
Op dit moment ben ik nog met een traject bezig om oude pijn een plek te geven en naar voren te bewegen. Monique weet mij in mijn kracht te zetten en mij in te laten zien waar ik goed in ben. Ik ben echt enorm blij met haar persoonlijke, eerlijke en directe aanpak.
Saroja schreef op 05/01/2017:
Voordat wij bij Monique kwamen stond onze relatie op het punt van instorten, door vele gebeurtenissen wisten wij zelf niet meer hoe we hier uit moesten komen. Monique heeft ons geholpen door ons weer dichter bij elkaar te brengen. Ze heeft ons het zetje gegeven wat wij nodig hadden en zelf niet konden vinden! Monique is een hele fijne vrouw, begrijpt je ook echt en doet er ook wat mee! Wij zijn haar zeer dankbaar!
Wilma van Hulst schreef op 08/12/2016:
Enige jaren geleden met een burn-out thuis gezeten. Met behulp van een psycholoog problemen een plek kunnen geven en weer vrij snel aan het werk gegaan. In de loop van de jaren toch weer tegen wat blokkades opgelopen. Een jaar geleden de beslissing genomen om toch maar weer hulp te zoeken. Na een zoektocht op internet bij Monique uitgekomen. De omschrijving op de website sprak mij erg aan. Doordat er diverse verschillende technieken werden omschreven had ik zo iets van: er zal vast iets voor mij bijzitten. Aanpakken waar ik op dat moment tegenaan liep. Kijken naar het heden en niet het verleden. In de loop van een jaar zijn diverse technieken de revue gepasseerd. Bij elke situatie kijken naar welke techniek het beste bij mij past. Na ongeveer drie kwart jaar kwam een "aha" moment en viel alles (de rode draad) op zijn plek. Ik had zeker niet gestaan waar ik nu sta zonder de hulp van Monique. Zeker in mijn werk, rust gevonden en handvaten gekregen om met nieuwe stress situaties om te gaan.
Martine schreef op 29/09/2016:
Begin van dit jaar hebben mijn man en ik war sessies bij Monique gevolgd. We voelden ons al snel op ons gemak en konden makkelijk ons verhaal kwijt. De "huiswerk"opdrachten waren goed in te passen en maakten ons bewust van onze valkuilen . Wij zijn erg tevreden met de begeleiding!
CS schreef op 18/01/2016:
Mede door middel van Monique haar luisterende oor, tips, huiswerkopdrachten en diverse methodes en technieken is mijn gedachtegang weer een stuk positiever! Ook bewustwording van bepaalde situaties is een stuk verbeterd. Ik zal Monique aan iedereen aanraden!
Carlo schreef op 13/12/2015:
Er waren niet veel sessies nodig met Monique om bij mijn doelen uit te komen. Duidelijke huiswerkinstructie via mail na een bezoek. Monique is een een echte aanrader!
RR schreef op 10/06/2015:
heb eind 2014/begin 2015 een aantal sessies met Monique gehad. Zonder teveel in detail te willen treden komt het er op neer dat ik collega's niet op de juiste manier benaderde volgens mijn manager. In de sessies hier uitvoerig met Monique over gesproken, o.a. aan de hand van voorbeelden. De technieken die ze me aanreikte om gesprekken anders te voeren (bijv. met de axenroos), rust in de gesprekken te brengen enz. hebben me enorm geholpen. Als ik in de toekomst (hopelijk niet) nog eens met een issue op communicatief of psychisch gebied zit, zal ik zeker weer contact met Monique opnemen
Louisa schreef op 06/05/2015:
Vanaf het eerste moment bij Monique voelden we ons bij haar op ons gemak. Ze creëert een veilige omgeving waarin wij het middelpunt waren en we onze en eigen en elkaars grenzen konden verkennen. Keer op keer legde ze haar vinger op de zeker plek , in heldere woorden met respect en rust. Naast de praktische tips gaf ze ook opdrachten mee voor thuis, zo kregen we handvatten om weer tuis een gesprek met elkaar aan te gaan. Uiteindelijk hebben mijn partner en ik elkaar beter leren kennen en is onze relatie een stuk veerkrachtiger geworden. We kunnen elkaar weer bereiken en herkennen de patronen. Monique liet in het begin merken dat wij er wel uit zouden komen, en dat vertrouwen gaf onszelf ook de bevestiging dat het zou gaan lukken. Monique heeft ons vertrouwen en gereedschappen gegeven, en we zijn onwijs blij dat ze ons hierin begeleid heeft.

Laat hier je bericht achter voor het Gastenboek van Fit & Vitaal Coaching!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Fit & Vitaal Coaching houdt het recht om berichten te niet te publiceren.

NB: Uw gegevens zijn veilig bij Fit & Vitaal Coaching. Meer informatie hierover vindt u in het Privacybeleid op deze website.