fbpx

Gastenboek

Gastenboek

25 berichten.
Carlo schreef op 13/12/2015:
Er waren niet veel sessies nodig met Monique om bij mijn doelen uit te komen. Duidelijke huiswerkinstructie via mail na een bezoek. Monique is een een echte aanrader!
RR schreef op 10/06/2015:
heb eind 2014/begin 2015 een aantal sessies met Monique gehad. Zonder teveel in detail te willen treden komt het er op neer dat ik collega's niet op de juiste manier benaderde volgens mijn manager. In de sessies hier uitvoerig met Monique over gesproken, o.a. aan de hand van voorbeelden. De technieken die ze me aanreikte om gesprekken anders te voeren (bijv. met de axenroos), rust in de gesprekken te brengen enz. hebben me enorm geholpen. Als ik in de toekomst (hopelijk niet) nog eens met een issue op communicatief of psychisch gebied zit, zal ik zeker weer contact met Monique opnemen
Louisa schreef op 06/05/2015:
Vanaf het eerste moment bij Monique voelden we ons bij haar op ons gemak. Ze creëert een veilige omgeving waarin wij het middelpunt waren en we onze en eigen en elkaars grenzen konden verkennen. Keer op keer legde ze haar vinger op de zeker plek , in heldere woorden met respect en rust. Naast de praktische tips gaf ze ook opdrachten mee voor thuis, zo kregen we handvatten om weer tuis een gesprek met elkaar aan te gaan. Uiteindelijk hebben mijn partner en ik elkaar beter leren kennen en is onze relatie een stuk veerkrachtiger geworden. We kunnen elkaar weer bereiken en herkennen de patronen. Monique liet in het begin merken dat wij er wel uit zouden komen, en dat vertrouwen gaf onszelf ook de bevestiging dat het zou gaan lukken. Monique heeft ons vertrouwen en gereedschappen gegeven, en we zijn onwijs blij dat ze ons hierin begeleid heeft.
VZN schreef op 08/02/2015:
Meerdere sessies bij Monique gevolgd. Ze gaat op open en analytische wijze te werk en heeft een uitgebreide 'trucendoos' waar zoveel verschillende technieken in zitten dat deze haast onuitputtelijk lijkt. Erg fijn wanneer je zelf niet weet hoe ergens mee om te gaan, Monique heeft altijd verschillende benaderingswijzen paraat. Dit in combinatie met haar prettige persoonlijkheid, maken haar mijn inziens een zeer deskundige en effectieve coach.
Jan schreef op 27/12/2014:
ik ben bij Monique terecht gekomen via een collega van mij.ik heb meerdere sessies gevolgd omdat ik nogal een kort lontje heb(soms geen) ik heb er echt baat bij gehad door de oefeningen te gebruiken die ik meekreeg als huiswerk. ik ben tevens ook met mijn vriendin bij haar geweest voor 3 sessies in relatietherapie. we hebben elkaar echt gevonden en gaan over 2 maanden zelfs trouwen! als je open staat voor de methodes die toegepast worden heb je er zeker te weten baat bij. ik stond onzeker in het leven en heb het laatste jaar veel meegemaakt door er met Monique rustig over te praten ben ik in rustiger vaarwater gekomen. waardoor het op me werk en prive met 10 stappen vooruit gegaan ben.
KdS schreef op 09/11/2014:
Monique heeft mij zelf door verschillende methodes, met name door het visualiseren laten inzien dat mijn huidige baan niet meer bij mij past. Door hier zelf achter te komen bracht dit mij veel rust en werden er tegelijkertijd ook andere deuren geopend waardoor ik volgend jaar met heel veel zin aan een nieuwe baan ga beginnen. Natuurlijk blijf ik de dingen die ik geleerd heb in de praktijk brengen zowel in mijn nieuwe baan als in mijn privé leven, het blijft tenslotte een leerproces waar je soms je hele leven mee bezig bent. Ik ben blij dat ik dit proces met Monique heb doorlopen, het was voor mij precies de juiste match qua persoon en methodes
Alex schreef op 06/11/2014:
Op het moment dat je stress ervaart en er zelf even niet meer uitkomt en jezelf voorbij loopt, is het uitermate handig om iemand te vinden die ervoor zorgt dat je weer in balans komt.Iemand die je de spiegel voor houdt, je net even op een andere manier naar jezelf laat kijken kan dan ook als zeer prettig ervaren worden. Monique heeft de capaciteiten om je tot ander inzichten te laten komen, waardoor je weer als vanouds functioneert
anna schreef op 10/10/2014:
Heb Monique gehad als belcoach, zij is eerlijk en rustig en zegt net even de dingen die je zelf ff vergeten was. Zij geeft ook nuttig huiswerk mee, maar bovenal brengt zij rust en orde in mijn gevoel. Ik ga nu verder bij haar als e-mailcoach omdat mijzelf dat handiger lijkt in het ritme hoe ik leef. Dus ik blijf nog bij Monique, lijkt me slim!!!
IK schreef op 28/09/2014:
Monique heeft ons, mijn man en ik, met de axenroos op weg geholpen in te zien hoe we tijdens meningsverschillen het beste kunnen reageren. Daarna heb ik twee sessies met haar gehad om mijn zelfvertrouwen wat op te vijzelen. Monique bedankt!!
Susanne schreef op 13/11/2012:
Monique, dank voor je workshop in een paar uren tijd heb ik veel geleerd over communicatie en wat ik kan doen om dit beter te laten verlopen.

Laat hier je bericht achter voor het Gastenboek van Fit & Vitaal Coaching!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Fit & Vitaal Coaching houdt het recht om berichten te niet te publiceren.

NB: Uw gegevens zijn veilig bij Fit & Vitaal Coaching. Meer informatie hierover vindt u in het Privacybeleid op deze website.