fbpx

Gastenboek

Gastenboek

22 berichten.
VZN schreef op 08/02/2015:
Meerdere sessies bij Monique gevolgd. Ze gaat op open en analytische wijze te werk en heeft een uitgebreide 'trucendoos' waar zoveel verschillende technieken in zitten dat deze haast onuitputtelijk lijkt. Erg fijn wanneer je zelf niet weet hoe ergens mee om te gaan, Monique heeft altijd verschillende benaderingswijzen paraat. Dit in combinatie met haar prettige persoonlijkheid, maken haar mijn inziens een zeer deskundige en effectieve coach.
Jan schreef op 27/12/2014:
ik ben bij Monique terecht gekomen via een collega van mij.ik heb meerdere sessies gevolgd omdat ik nogal een kort lontje heb(soms geen) ik heb er echt baat bij gehad door de oefeningen te gebruiken die ik meekreeg als huiswerk. ik ben tevens ook met mijn vriendin bij haar geweest voor 3 sessies in relatietherapie. we hebben elkaar echt gevonden en gaan over 2 maanden zelfs trouwen! als je open staat voor de methodes die toegepast worden heb je er zeker te weten baat bij. ik stond onzeker in het leven en heb het laatste jaar veel meegemaakt door er met Monique rustig over te praten ben ik in rustiger vaarwater gekomen. waardoor het op me werk en prive met 10 stappen vooruit gegaan ben.
KdS schreef op 09/11/2014:
Monique heeft mij zelf door verschillende methodes, met name door het visualiseren laten inzien dat mijn huidige baan niet meer bij mij past. Door hier zelf achter te komen bracht dit mij veel rust en werden er tegelijkertijd ook andere deuren geopend waardoor ik volgend jaar met heel veel zin aan een nieuwe baan ga beginnen. Natuurlijk blijf ik de dingen die ik geleerd heb in de praktijk brengen zowel in mijn nieuwe baan als in mijn privé leven, het blijft tenslotte een leerproces waar je soms je hele leven mee bezig bent. Ik ben blij dat ik dit proces met Monique heb doorlopen, het was voor mij precies de juiste match qua persoon en methodes
Alex schreef op 06/11/2014:
Op het moment dat je stress ervaart en er zelf even niet meer uitkomt en jezelf voorbij loopt, is het uitermate handig om iemand te vinden die ervoor zorgt dat je weer in balans komt.Iemand die je de spiegel voor houdt, je net even op een andere manier naar jezelf laat kijken kan dan ook als zeer prettig ervaren worden. Monique heeft de capaciteiten om je tot ander inzichten te laten komen, waardoor je weer als vanouds functioneert
anna schreef op 10/10/2014:
Heb Monique gehad als belcoach, zij is eerlijk en rustig en zegt net even de dingen die je zelf ff vergeten was. Zij geeft ook nuttig huiswerk mee, maar bovenal brengt zij rust en orde in mijn gevoel. Ik ga nu verder bij haar als e-mailcoach omdat mijzelf dat handiger lijkt in het ritme hoe ik leef. Dus ik blijf nog bij Monique, lijkt me slim!!!
IK schreef op 28/09/2014:
Monique heeft ons, mijn man en ik, met de axenroos op weg geholpen in te zien hoe we tijdens meningsverschillen het beste kunnen reageren. Daarna heb ik twee sessies met haar gehad om mijn zelfvertrouwen wat op te vijzelen. Monique bedankt!!
Susanne schreef op 13/11/2012:
Monique, dank voor je workshop in een paar uren tijd heb ik veel geleerd over communicatie en wat ik kan doen om dit beter te laten verlopen.
FH schreef op 12/11/2012:
Reactie van een deelnemer van de Workshop Welke Ax kies jij? op LinkedIn Zaterdag een geweldige workshop communicatie gevolgd bij Monique Moor. De axen van actie in communicatie. Ze danste zo elegant over de platen en veel van geleerd!
NN2KB schreef op 22/05/2011:
Enige weken geleden besefte ik me dat ik echt iets moest gaan doen aan de stress die mijn werk met zich meebracht. Op aanraden van HR ben ik gaan zoeken naar een coach. Tijdens wat speurwerk op het internet dook daar opeens de naam van een oud klasgenote op: Monique Moor. Ik herinner me haar als intelligent, analytisch en serieus. Na drie sessies kan ik gerust zeggen dat geen van deze eigenschappen verloren zijn gegaan, in tegendeel zelfs. Een van haar sterkste punten, in mijn ogen, is het voorhouden van de spreekwoordelijke spiegel. Zeer confronterend maar uiterst effectief! Ook heeft ze mijn "mentale gereedschapskist" aangevuld met technieken om bv oplopende stress snel te herkennen en in de kiem te kunnen smoren. Monique, bedankt!!
Claudia Rooimans schreef op 25/09/2010:
Toen ik vorig jaar november vastliep in mijn werk in het onderwijs kwam ik bij Fit en Vitaal coaching terecht. Met behulp van coaching heb ik een en ander op een rijtje kunnen zetten en ben ik nu, bijna een jaar later, zover dat ik weet wat mijn valkuilen zijn, wanneer ik een stapje terug moet doen en wat ik moet gaan aanpakken bij mezelf. Ik ben er nog niet, maar ga wel de goede kant op. Daarnaast is mijn hondenfobie aangepakt. Door een visualisatieoefening kan ik honden passeren zonder in paniek te raken. Ik ben nog wel alert, maar veel rustiger wanneer ik een hond tegenkom. Op verschillende gebieden heb ik een groei doorgemaakt dank zij Monique Moor.

Laat hier je bericht achter voor het Gastenboek van Fit & Vitaal Coaching!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Fit & Vitaal Coaching houdt het recht om berichten te niet te publiceren.

NB: Uw gegevens zijn veilig bij Fit & Vitaal Coaching. Meer informatie hierover vindt u in het Privacybeleid op deze website.