fbpx

Gastenboek

Gastenboek

25 berichten.
FH schreef op 12/11/2012:
Reactie van een deelnemer van de Workshop Welke Ax kies jij? op LinkedIn Zaterdag een geweldige workshop communicatie gevolgd bij Monique Moor. De axen van actie in communicatie. Ze danste zo elegant over de platen en veel van geleerd!
NN2KB schreef op 22/05/2011:
Enige weken geleden besefte ik me dat ik echt iets moest gaan doen aan de stress die mijn werk met zich meebracht. Op aanraden van HR ben ik gaan zoeken naar een coach. Tijdens wat speurwerk op het internet dook daar opeens de naam van een oud klasgenote op: Monique Moor. Ik herinner me haar als intelligent, analytisch en serieus. Na drie sessies kan ik gerust zeggen dat geen van deze eigenschappen verloren zijn gegaan, in tegendeel zelfs. Een van haar sterkste punten, in mijn ogen, is het voorhouden van de spreekwoordelijke spiegel. Zeer confronterend maar uiterst effectief! Ook heeft ze mijn "mentale gereedschapskist" aangevuld met technieken om bv oplopende stress snel te herkennen en in de kiem te kunnen smoren. Monique, bedankt!!
Claudia Rooimans schreef op 25/09/2010:
Toen ik vorig jaar november vastliep in mijn werk in het onderwijs kwam ik bij Fit en Vitaal coaching terecht. Met behulp van coaching heb ik een en ander op een rijtje kunnen zetten en ben ik nu, bijna een jaar later, zover dat ik weet wat mijn valkuilen zijn, wanneer ik een stapje terug moet doen en wat ik moet gaan aanpakken bij mezelf. Ik ben er nog niet, maar ga wel de goede kant op. Daarnaast is mijn hondenfobie aangepakt. Door een visualisatieoefening kan ik honden passeren zonder in paniek te raken. Ik ben nog wel alert, maar veel rustiger wanneer ik een hond tegenkom. Op verschillende gebieden heb ik een groei doorgemaakt dank zij Monique Moor.
Tessa Huijgen schreef op 14/09/2010:
Binnen onze logistieke organisatie (Detailresult Logistiek) hebben wij al diverse malen voor individuele medewerkers een coachingstraject ingezet bij Fit en Vitaal Coaching. Medewerkers worden op een vertrouwelijke manier gecoacht en begeleidt. Ze verkrijgen hierdoor meer zelfinzicht en kunnen hierdoor beter functioneren. Uiteraard zijn wij als organisatie hier zeer tevreden mee en zullen in de toekomst zeker vaker gebruik maken van de trajecten van Fit & Vitaal Coaching! Zeker een aanrader.
Leonie Blom schreef op 17/05/2010:
Binnen Free Record Shop hebben wij gebruik gemaakt van Fit en Vitaal coaching ter preventie van uitval van samenwerkers. Door middel van coaching en begeleiding in de vorm van een aantal gesprekken, zijn de resultaten hiervan erg positief. Er is geen sprake van uitval en de samenwerker heeft erg veel gehad aan deze ondersteuning, zowel prive als op de werkvloer. Door professionaliteit te combineren met kennis en kunde is dit gerealiseerd. Dank daarvoor!

Laat hier je bericht achter voor het Gastenboek van Fit & Vitaal Coaching!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Fit & Vitaal Coaching houdt het recht om berichten te niet te publiceren.

NB: Uw gegevens zijn veilig bij Fit & Vitaal Coaching. Meer informatie hierover vindt u in het Privacybeleid op deze website.