fbpx

Gastenboek

Gastenboek

22 berichten.
Tessa Huijgen schreef op 14/09/2010:
Binnen onze logistieke organisatie (Detailresult Logistiek) hebben wij al diverse malen voor individuele medewerkers een coachingstraject ingezet bij Fit en Vitaal Coaching. Medewerkers worden op een vertrouwelijke manier gecoacht en begeleidt. Ze verkrijgen hierdoor meer zelfinzicht en kunnen hierdoor beter functioneren. Uiteraard zijn wij als organisatie hier zeer tevreden mee en zullen in de toekomst zeker vaker gebruik maken van de trajecten van Fit & Vitaal Coaching! Zeker een aanrader.
Leonie Blom schreef op 17/05/2010:
Binnen Free Record Shop hebben wij gebruik gemaakt van Fit en Vitaal coaching ter preventie van uitval van samenwerkers. Door middel van coaching en begeleiding in de vorm van een aantal gesprekken, zijn de resultaten hiervan erg positief. Er is geen sprake van uitval en de samenwerker heeft erg veel gehad aan deze ondersteuning, zowel prive als op de werkvloer. Door professionaliteit te combineren met kennis en kunde is dit gerealiseerd. Dank daarvoor!

Laat hier je bericht achter voor het Gastenboek van Fit & Vitaal Coaching!

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Fit & Vitaal Coaching houdt het recht om berichten te niet te publiceren.

NB: Uw gegevens zijn veilig bij Fit & Vitaal Coaching. Meer informatie hierover vindt u in het Privacybeleid op deze website.