fbpx

Kompas der liefde

Het Kompas der Liefde

Het Kompas der Liefde is een inzichtgevende methode die richting geeft op de toekomst. Een methode die cliënten en relatiebegeleiders helpt in het inzichtelijk krijgen van de problematiek, het verlies, en de focus legt op de oplossing. Op de toekomst.

Het Kompas is er voor iedereen die met relaties in problemen werkt. Dit kunnen liefdes koppels zijn in relatiecrisis (bijvoorbeeld relatietherapeuten en seksuologen), werkgevers en werknemers in conflict (bijvoorbeeld mediators) en ook ouder en kind begeleiders (kindercoaches en therapeuten). En iedere andere begeleider die met meerdere mensen in gesprek/begeleiding zit.

 

Het Kompas der Liefde, gratis e-book

Gratis e-book

In dit gratis e-book licht ik de windrichtingen van het Kompas toe, krijg je de vraagstellingen voor de relaties waarmee je werkt en leg ik globaal de toepasbaarheid uit.

 

Het Kompas der Liefde, een andere kijk op de begeleiding van relaties

E-book Het Kompas der Liefde

In het e-book, Kompas der Liefde, een andere kijk op de begeleiding van relaties,  leg ik uitgebreid uit hoe het Kompas der Liefde is ontstaan, de achtergrond van onder andere verlies. Het boek gaat uitgebreid in op relaties en de gecompliceerde dynamiek van begeleiding van relaties en de persoonlijke stukken die hierin een rol spelen. De windrichtingen worden nog verder toegelicht onder andere met vele praktijk voorbeelden. De toepasbaarheid wordt zeer uitvoerig besproken en tevens reik ik je nog een manier aan hoe je het Kompas der Liefde voor jezelf kan gebruiken. Er komen daarnaast nog een aantal ander technieken aan bod en je krijgt de ankerplaten die ik in mijn praktijk gebruik.

14,95 euro inclusief BTW

Inspiratiesessie Kompas der Liefde

Inspiratiesessie Kompas der Liefde

Een aantal keren per jaar is er een inspiratiesessie over het Kompas der Liefde in mijn praktijk in Berkel en Rodenrijs. We gaan dan aan de slag met jouw praktijkvoorbeelden. De inspiratiesessies worden gehouden op 20 november 2019, 15 januari 2020 en 4 maart 2020.

25,00 euro inclusief BTW

Inspiratiesessie Kompas der Liefde

+

Het Kompas der Liefde, een andere kijk op de begeleiding van relaties

E-book + Inspiratiesessie

Voor 37,50 euro ontvang je het boek Het Kompas der Liefde, een andere kijk op de begeleiding van relaties, en woon je een van de inspiratiesessies bij. De inspiratiesessies worden gehouden op 20 november 2019, 15 januari 2020 en 4 maart 2020.