fbpx

Stralend zwanger?

  • Demo Image
  • Demo Image
  • Demo Image

“Stralend zwanger”

“Zwangerschap is het mooiste wat een vrouw kan overkomen. Er groeit een klein wondertje in je”

Een wonder is het zeker, maar ook pittig. En mooi… Waar de één fluitend de 9 maanden doorkomt, heeft de ander de ene klacht na de andere en is het een hele uitdaging. En niet alleen fysiek. De enige garantie die je hebt, is dat de baby uiteindelijk geboren wordt en de klachten verdwijnen.

In deze groepscoaching begeleid ik jullie (een groepje van minimaal 4 en maximaal 8 vrouwen) door de wirwar van emoties heen. En vraagstukken bijvoorbeeld over gedachten die door je hoofd schieten, twijfels die je hebt, de relatie met je partner die veranderd, verantwoordelijkheid gevoelens enz. enz.

In deze groep zijn jullie allemaal gelijkgestemd, herken je wat de ander heeft en besef je dat je niet de enige bent. Je hoeft geen blad voor je mond te nemen in angst dat je op iemands tenen staat of dat het af wordt gedaan met goedbedoelde adviezen of clichés. Je buik is niet te dik of te dun en je hormonen mogen er gewoon zijn.

Aantal contactmomenten: 5 sessies van 1,5 uur elke 2 weken

Aantal zwangeren: minimaal 4 en maximaal 6

Voor wie: voor elke zwangere vrouw die behoefte heeft aan begeleiding, een luisterend oor en begrip over wat ze doormaakt. Iedereen is welkom vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent tot de laatste weken van de zwangerschap.

Kosten: 150 euro voor 5 sessies

Data eerste volgende groepscoaching: 26 september 2018, 10 oktober 2018, 24 oktober 2018, 7 november 2018 en 21 november 2018

Inschrijven kan via onderstaand inschrijfformulier

NB: Uw gegevens zijn veilig bij Fit & Vitaal Coaching. Meer informatie hierover vindt u in het Privacybeleid op deze website.