fbpx

Preventie training Wie ben ik?!

Wie ben ik?! Dé training voor zelfontwikkeling en preventie

Wie ben ik?! is een training gericht op preventie. Het voorkomen van verzuim in uw bedrijf. Een unieke combinatie van zelfontwikkeling op mentaal niveau en daarnaast een fysieke training. Wij trainen uw medewerker naar een gezonde basis en balans.

Waarom deze training?

Stress, overspannenheid en burnout ligt steeds meer op de loer. Het leven is druk. In de thuissituatie met partner (en kinderen), werkdruk, sociale druk, grote verantwoordelijkheid en loyaliteit op alle fronten.

Als iemand goed in zijn vel zit, is er niets aan de hand. Wanneer er echter spanning ontstaat op één of meerdere van de vlakken in iemands leven, wordt het vinden van een nieuwe balans belangrijk. Dit aangevuld door karaktereigenschappen en overtuigingen (ik moet aardig gevonden worden, ik mag niet falen) kan leiden tot grote disbalans. En disbalans tot overschrijden van grenzen, negeren van eigen behoeftes en fysieke problemen. Dit met eventuele uitval in werk tot gevolg.

In de training Wie ben ik?! brengen wij uw medewerker in contact met zichzelf. Op mentaal en fysiek niveau gaan we aan de slag met wat de kwaliteiten zijn, de waardes en werken we naar verandering voor een betere balans.

De training

De zelfontwikkelings training Wie ben ik?! bestaat uit 5 dagdelen van 4 uur. Elk dagdeel begint met 2 uur mentale training met coach Monique Moor. Uw medewerker gaat hierbij actief aan de slag met zichzelf met erkende methoden in zelfontwikkeling.

Rogier Staartjes fysiotherapeut VitalityMove training Wie ben ik in Lansingerland

Vervolgens is er 2 uur fysieke training in de sportzaal met fysiotherapeut Rogier Staartjes. Elke fysieke training gaat door op wat eerder op de dag is aangepakt bij Monique. De training is voor elk niveau en geen zware fitness training. Het is een fysieke versteviging op de mentale training.

De training per dagdeel

Dag 1 Deze dag kijken we naar de kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Wat hoort bij uw medewerker, waar slaat hij in door en op welk vlak kan verder worden ontwikkeld (of geaccepteerd). Tijdens het eerste fysieke deel leer de medewerker zijn lichaam beter kennen via deze kernwaardes.

Dag 2 De 2e dag gaan we beter kijken naar hoe uw medewerker in het leven staat. Wat zijn zijn waarden en hoe leeft hij deze op verschillende levensvlakken. Denk hierbij aan sociaal, gezondheid, financieel, werk en privé. En ook, hoe ga hij hier fysiek mee om. Wat geeft kracht en wat ontneemt kracht.

Dag 3 Met het verkregen inzicht gaan we toewerken naar verandering zowel mentaal als fysiek. Middels de methode van de Assen van Verandering gaan we concreet verandering teweegbrengen en zoeken we de grenzen op.

Dag 4 Verandering doorvoeren is niet altijd makkelijk. Met nog een andere methode versterken we de verandering en ontwikkeling die men te weeg wil brengen. Zowel op mentaal en fysiek gebied bekijken we sterke en zwakke punten en maken we de laatste stappen naar verandering of misschien wel acceptatie

Dag 5 Deze dag komen alle dagen samen. Wie ben jij?!. Wat hoort bij uw medewerker, wat heeft hij ontdekt en wat is veranderd. (Deze dag heeft geen fysiek onderdeel)

We streven naar een training die niet alleen nu, maar ook in de toekomst helpt om te blijven ontwikkelen .

Trainingen vinden momenteel plaats in Berkel en Rodenrijs.

Actuele data zijn:

  • zaterdagochtend 12, 19 en 26 oktober en 2 en 9 november 2019 van 09:00 uur tot 13:00 uur.
  • maandagochtend 27 januari, 3, 10 en 17 februari en 2 maart 2020 van 09:00 uur tot 13:00 uur.
  • zaterdagochtend 4, 11, 18 en 25 april en 16 mei 2020 van 09:00 uur tot 13:00 uur.

Offerte aanvraag

Wilt u deze preventie training voor zelfontwikkeling inzetten voor 1 van uw medewerkers of voor teams in uw bedrijf, dan verzorgen wij graag een offerte voor u. U kunt hiervoor contact opnemen met Monique Moor via email m.moor@fitenvitaalcoaching.nl of telefoonnummer 06-14504390.


De preventie training in zelfontwikkeling; Wie ben ik?! is een samenwerking tussen VitalityMove te Berkel en Rodenrijs en Fit & Vitaal Coaching.