fbpx

Wie ben ik?!

Wie ben ik?! Wat wil ik? Waar sta ik voor?

Wie ben ik?! Dé training voor zelfontwikkeling

Rennen, vliegen, haasten. Geleefd worden door de waan van de dag. Door het gezin, door je werk, door alles wat moet. En denk je wel eens: is dit het nou?

Heb jij de grip op je leven verloren? Wordt je geleefd door alle dag? Ga je (fors) over je grenzen heen? Weet je niet meer wat jij nou eigenlijk echt wilt? Wie jij bent?

Ontdek Wie je bent en pak de grip op je leven terug!

Wie ben ik: Pak de grip op je eigen leven terug!

Wil jij weer eigen keuzes maken? Balans vinden? De grip op je eigen leven terugpakken? Is het tijd om te veranderen?

Laat je door ons uitdagen om jezelf weer te vinden. Om het heft weer in eigen handen te nemen. Leer je grenzen en behoeften kennen. Leer jezelf te accepteren zoals jij bent. En ga aan de slag met wat JIJ anders wil.

Nieuwsgierig naar de ervaringen? Lees de reviews verderop op deze pagina.

De training

De zelfontwikkelings training Wie ben ik?! bestaat uit 5 dagdelen van 4 uur. Elk dagdeel begint met 2 uur mentale training met coach Monique Moor. Je gaat hierbij actief aan de slag met jezelf met erkende methoden in zelfontwikkeling.

Rogier Staartjes fysiotherapeut VitalityMove training Wie ben ik in Lansingerland

Vervolgens is er 2 uur fysieke training in de sportzaal met fysiotherapeut Rogier Staartjes. Elke fysieke training gaat door op wat je eerder op de dag hebt meegekregen bij Monique. De training is voor elk niveau en geen zware fitness training. Het is een fysieke versteviging op de mentale training.

De training per dagdeel:

Dag 1    Deze dag beginnen we bij JOU. Waar jij voor staat en wat hoort bij jou vanuit de kern van jouw persoon. Je leert jezelf (weer) echt kennen.

Dag 2    Deze dag gaat over hoe JIJ in het leven staat. Wat jouw waarden zijn. Waar jij belang aan hecht. Én of je hier niet volledig aan voorbij gaat in de dagelijkse hectiek… (inzicht in grenzen, behoeften, jouw IK)

Dag 3    Inzicht is natuurlijk niet genoeg. Er moet wat gaan gebeuren. Deze dag gaan we hierop actie zetten. Het heft weer in eigen handen.

Dag 4    Veranderen is lastig, dat weten we allemaal. Maar opgeven doen we niet. We pakken deze dag door.

Dag 5    Dag 5 komen alle dagen samen. Wie ben jij?!. Wat hoort bij jou, wat heb je ontdekt en wat is veranderd.

Praktische zaken

De trainingen worden gegeven bij VitalityMove, Leeuwenhoekstraat 86, 2651 AV Berkel en Rodenrijs.

De trainingsdata zijn:

  • maandagochtend 27 januari, 3, 10 en 17 februari en 2 maart 2020 van 09:00 uur tot 13:00 uur. Nog maar 4 plekken beschikbaar!
  • zaterdagochtend 4, 11, 18 en 25 april en 16 mei 2020 van 09:00 uur tot 13:00 uur. Nog 6 plekken beschikbaar.

De kosten voor deze training zijn 495 euro incl. BTW.

Reviews

Jules: Een prettige training waarbij je wordt uitgedaagd om te ontdekken wie jij bent. In veiligheid en met hulp van trainers en jouw dierbaren. Super.

Joslyn: Na een zwaar jaar ben ik Fit & Vitaal Coaching gaan volgen. Zowel Monique als Rogier laten mij naar de toekomst kijken, wat wil IK, en het verleden achter mij te laten. En wie ben ik, wat kan ik. Ik heb de coaching als zwaar maar prettig en leerzaam ervaren.

Voor werkgevers

Wilt u deze training voor zelfontwikkeling inzetten voor 1 van uw medewerkers of voor teams in uw bedrijf, dan verzorgen wij graag een offerte voor u. Voor meer informatie klikt u hier.


De training in zelfontwikkeling; Wie ben ik?! is een samenwerking tussen VitalityMove te Berkel en Rodenrijs en Fit & Vitaal Coaching.